A rainy weekend
A rainy weekend

A rainy weekend

Sakkerdjie, het was al lang geleden dat ik zoveel water uit de lucht heb zien vallen, maar dat was ongetwijfeld op meer plaatsen in het land het geval. Dat maakt dat je meteen denkt aan lekker de verwarming aan en een warme trui of vest. Als het in de zomer 20 graden is loop je in een T-shirt en in de winter met dezelfde temperatuur binnen met een warme trui. Ik heb dat nooit begrepen, of het zit tussen de oren, wie weet. Jeslynn was het hele weekend bij ons, dat werd dus binnenspelen. Gelukkig kan ze dat heel goed alleen of af en toe samen met ons.
Aan de start van een nieuwe week gaan we verder met schilderen. Aan het einde van de week moet het klaar zijn, of niet. Even een foto van de tussenstand van het bovenste gedeelte wat inmiddels af is… Mijn vrouw schetste het als chique.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Als het in de zomer 20 graden is loop je in een T-shirt en in de winter met dezelfde temperatuur binnen met een warme trui.

  Ja, maar dan schijnt de zon lekker dichtbij uit de wind etc, als het in de winter zo is, ik heb ooit begrepen dat men tijdens een ski vakantie in de sneeuw ook zo kan zitten…. in de bergen… uit de wind etc… Nu staat de zon verder af, is het bewolkt? Ook in de zomer kan ik een trui dragen namelijk.

  X

 2. Frank-103

  Zaterdag was het hier stralend mooi weer, ik ben de hele dag buiten geweest. Zondag was het wel waardeloos, ik heb koffie gedronken bij mijn zus en ben met de jongste naar de bioscoop geweest. Maar een regenachtig weekend, nee, dat was het hier niet.

 3. logbankje

  Het was zondag de koudste oktoberdag ooit gemeten.
  Geef je vrouw gelijk, het is een mooie combinatie van donker en lichte kleuren. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de stoffige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. Ria van Felius

  Dat van die temperaturen heb ik ook nog nooit begrepen, maar het is wel zo dat als ik met trui de deur uitga en ik kom terug van een wandeling de trui gelijk weer uit kan. Mooi je trap!

 5. Kakel

  Het ziek er zeker chic uit! Jouw vrouw heeft er kijk op.
  Gisteren had ik het koud! Koud bij de hond uitlaten, koud na het douchen, kortom: ik heb die dikke trui aangetrokken (-:
  En dat er na zoveel water nog steeds sprake is van een watertekort…

 6. Ja, het was geen vrolijk stemmend weer. Vandaag lijken we hier even een zonnig intermezzo te hebben, de rest van de week ziet er weer knap regenachtig uit. Ach, voor de tuin en de natuur kan het nog steeds geen kwaad.
  Dat gevoelsmatige temperatuurverschil heb ik ook nog nooit kunnen verklaren.

 7. het was inderdaad een rainy weekend, maar ik ben tussendoor toch met de fiets kunnen gaan werken zonder nat te worden
  -je trap ziet er nu al goed uit, zal mooi zijn als hij volledig geverfd is
  * Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.