Jinterklaas
Jinterklaas

Jinterklaas

In het weekend hadden we een logeetje, Jeslynn bleef een nachtje slapen bij opa en oma, en natuurlijk hoort daar dan ook het zetten van de schoen bij. Af en toe wil ik haar nog wel eens plagen en ik had mijn schoen ernaast klaar gezet. Groot was mijn verrassing toen ik onder kwam gistermorgen. Schoen weg… Dat was niet best, maar op mijn bureau vond ik hem weer terug, samen met een mooie fles whisky en samen met de volgende tekst:

Paste niet in de schoen,
dus hier moet je het mee doen,
Nou is Sint nog niet echt jarig,
Maar die lege schoen was ook maar karig.
Getekend: Jinterklaas

Nadat Jeslynn weg was werd de verrassing nog groter. Jinterklaas had voor ons sinterklaascadeau’s gekocht. Zowel mijn vrouw, alsook ik waren aangenaam verrast door deze actie van onze zoon. Jeslynn komt niets tekort, die is woensdag aan de beurt, dan vieren we naast Sinterklaas ook de verjaardag van mijn dochter.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Wij hebben gister snieklaas gevierd, omdat kleinzoon thuis was en woensdag niet aanwezig kon zijn, Laura vond het spannend en Aiva vond het papier leuker om mee te spelen dan het cadeautje 🙂

  1. Trouwens Glenfiddich is een prima whisky, toen ik jaren geleden met mijn man in Schotland op vakantie was, hebben we die stokerij bezocht en als afsluiting een heerlijk glas gedronken. We hebben ook nog een fles gekocht en mee naar huis genomen.

 2. Oh bij jullie ook al dubbelop, hier dito, woensdag Sint, donderdag op werk Sint, vrijdag ik jarig… kortom, en waarom woensdag thuis Sint? Mijn schoonzoon moet werken op Sint…. dus die heeft een deal gemaakt voor een avondje eerder 😉

  ERg leuk, en fijn, ik zit nu ook met regelmaat in een proeverij van whiskey, maar ik drink het dan op zijn schots… met ginger ale.. wel eerst proeven en ruiken vooraf 😀

  X

 3. ha die Sjoerd,

  wat een voortreffelijke verrassing.
  Een echte Glenfiddich!!
  Dat was de lievelingsdrank van mijn overleden zus.
  Ik denk, dat ik de Sint ook maar eens lief ga aankijken…

  Groetjes van Marlou

  .

 4. heerlijk zijn zo’n verrassingen :o), ik kreeg er deze week ook eentje in mijn schoen, dat had ik ook niet verwacht va mijn zoon
  nu nog verder vieren, de feestmaand is voor jou begonnen
  .* Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.