Murals Heerlen – Mademoiselle Maurice
Murals Heerlen – Mademoiselle Maurice

Murals Heerlen – Mademoiselle Maurice

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Donkere steegjes kent Heerlen ook, zoals de Uilegats, welke begint bij de winkel van de Firma Kurnig Licht en eindigt op de Akerstraat. Aan de achterzijde van het pand heeft de firma Kurnig Licht een muur ter beschikking gesteld waar de Franse kunstenares, alleen bekend als Mademoiselle Maurice, samen met de Stichting Street Art, een uitzonderlijk stukje street art heeft gerealiseerd. Allemaal gekleurde origami vogels hebben hier een thuis gevonden op deze muur.
Update: De vogels zijn gemaakt van metaal.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.