Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt

Mitsubishi Colt

bVision & Photography

Van Frank 103 ontving ik de volgende mail waar ik eigenlijk weinig aan heb toe te voegen, behalve dan dat deze Mitsubishi Colt GL automaat in 1983 van de band gerold is.

Hoi Sjoerd,
Tegen de coronakilo’s maak ik regelmatig een wandeling van een paar kilometer, langs een van de routes die ik loop staat deze Mitsubishi Colt. Voor jouw virtuele garage heb ik hem op de foto gezet. Het is een autootje uit de tijd dat een rechterbuitenspiegel en een 5e versnelling een luxe was waarvoor fors in de buidel getast moest worden. De uitklapbare achterruitjes waren dan wel weer standaard. Van navigatie had nog nooit iemand gehoord en airco zat alleen op dure auto’s. Ik vind het dan leuk dat mensen zo’n autootje zo lang houden dat het gewoon een klassieker wordt, een auto waar je een foto van maakt. Vriendelijke groet
Frank

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Frank-103

  Leuke reacties! Ja, ik vind het ook leuk dat zo’n gewoon autootje gekoesterd wordt, dat mensen een dure sportauto vertroetelen is logisch, maar een oude Colt? Dit autootje boft!

 2. Wooooow!!
  Eén van de zéér weinige auto’s waarin ik (geen eigenaar van een rijbewijs ;)) ooit gereden heb.. Op Curaçao.. Denk aan die caribische reclame van Even Apeldoorn bellen (maar gelukkig nog nèt niet ;))

 3. Ria van Felius

  Heerlijk toch zulke eenvoudige autootjes waar je gewoon mee van a naar b kunt rijden met alleen maar de dingen die daarvoor nodig zijn zoals wielen en een stuur 😀

 4. Goede morgen Sjoerd, ja die oudjes doen het nog prima zo te zien is er ook goed voor gezorgd.
  Hier is het een mooie zonnige zaterdag, ik hoop dat jij die ook zult hebben en ik wens je een heerlijk weekend toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.