Stammender Bos Spaubeek – Sweikhuizen
Stammender Bos Spaubeek – Sweikhuizen

Stammender Bos Spaubeek – Sweikhuizen

bVision & Photography

Gisteren viel me het dak bijna op de kop en kwamen de muren op me af. Ik moest er even tussenuit. Het regende niet, maar mooi weer was anders. Toch maar de moed bij elkaar gepakt en een tochtje gemaakt in het Stammenderbos. Op zoek naar, juist geraden, paddenstoelen. Mijn vrouw zei al dan neem je die van vorig jaar toch, maar zo werkt dat dus niet bij mij. Nou ja, in het bos waren geen kabouterpaddenstoelen, dat wordt een verhaal apart, maar voor de rest was het mooi zeg… en genoeg foto’s voor de rest van de herfst.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

27 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, de bovenste foto vind ik geweldig mooi, net of de paddenstoeltjes mooi worden opgediend (al moet je deze vast niet eten) Ik wens je een fijne vrijdag toe

  2. Hahahahaha zo’n suf muts ben ik eventueel ook, nee kan niet hoor, van vorige jaren… nou goed, ik moet nog op pad, als ik al ga, wie weet ga ik dit keer wel uit archief putten 😉

    De jouwe hier is prachtig!

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.