Gaatje prikken
Gaatje prikken

Gaatje prikken

Of het nu zinnig is of niet, een spuitje tegen de griep, daar worden hele discussies over gevoerd die enigszins verstommen in deze Corona tijd. Ik krijg dit spuitje al jaren en voel me daar goed bij en ik durf te wedden dat iedereen zit te wachten op zo’n prikje tegen Corona. Dat wordt dan teststraten inrichten als prikstraten… Maar goed, afgelopen zaterdag waren wij aan de beurt, het was mooi weer en op de grote parkeerplaats van de huisartsenpraktijk stonden op zeer ruime afstand van elkaar statafels opgesteld met voldoende personeel om zo’n spuitje te zetten. ik denk dat de afstand tot je buurman zeker 5 meter was. Het ging er zeer gedisciplineerd aan toe en een wachttijd was er daardoor ook helemaal niet. Een zeer ludieke oplossing zo in de open lucht. Panoramix keek toe hoe zijn toverdrank op vakkundige wijze ingebracht werd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Ik zóu zelfs 2 prikken mogen halen , ook een prik tegen iets als pneumodinges of zoiets.
  Haal de griep prik normaal al niet en nu zeker niet, als ik het C virus op anderhalve meter afstand houd zal het griepvirus net zoveel afstand houden natuurlijk. Mijn prik mag naar iemand die het harder nodig heeft omdat hij/zij meer onder de mensen moet komen.

 2. Goede morgen Sjoerd, ik neem nooit een griepprik, de eerste keer, jaren geleden is mijn man er doodziek van geworden, toen was ik zelf nog te jong ervoor maar met dat voorbeeld heb ik hem ook nog nooit genomen. Bovendien ik heb ook nog nooit echt griep gehad. (misschien als kind maar dat weet ik niet meer) Misschien als er een aparte coronaprik wordt ontwikkeld, dat ik die dan wel zou halen, maar die is er dacht ik nog niet.

 3. ik krijg ieder jaar griep, en ik heb ooit al eens 2x een spuit laten zetten en werd kort daarna nog erger ziek
  Maar dit jaar doe ik mee met het corona-onderzoek en ik heb me verleden vrijdag weer een prik laten zetten….
  -Een @->- voor jou.

 4. Als het werkt, werkt het, bij mij werkt het niet, jaren lang gehaald, jaren lang, werd niet alleen ik zie, maar ook mijn dochter, ik besloot ermee te stoppen al jaren terug, en wij komen nu normaal de winter door. We zijn allemaal uniek, en ook in deze, wat voor de 1 werkt, hoeft voor een ander niet te werken. Fijn dat jullie hem weer hebben!

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.