Not done: Action
Not done: Action

Not done: Action

Het zou niet in mijn hoofd opkomen om nu we in lockdown zitten te gaan winkelen bij de Action of de HEMA. Ik vind het dan ook zeer terecht dat het kabinet besloten heeft om deze winkels te sluiten. Ik vind het ongepast en misbruik maken van de mazen in de wet. Nu weet ik ook wel dat er kappers zijn die privé illegaal knippen, en dat verwijt ik niet de kapper, maar degene die daar gebruik van maakt. Wij doen daar in principe niet aan mee. Er is een uitzondering waar we niet omheen kunnen, maar daarover morgen meer…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

25 Comments

 1. Ik hoorde gristeren ergens even, dat er zelfs winkelstraten zijn waar alles gewoon open was zat een meneer te vertellen. Bloemenzaken, de parfumerie, geen handhaving te bekennen. Waar het was, weet ik niet, dat werd niet gezegd. Belachelijk gewoon!

  Ik hou mij er nog altijd aan, en blijf zoveel mogelijk thuis, alleen voor de boodschappen trek ik erop uit, en dan ook nog, op een zo rustig mogelijk moment, die er even niet lijkt te zijn.

  X

 2. logbankje

  Had een gesprek met iemand en die vroeg of de HEMA open zou blijven.
  Tja, ik zei ze verkopen ook levensmiddelen.
  Maar net als veel andere winkels is het een bij product.
  Nu is men er van overtuigd dat deze winkels ook gewoon dicht moeten.
  Zelf had ik die conclusie al getrokken, gebruik je gezonde verstand in deze waardeloze coronaperiode. Hans

 3. Kakel

  De Hema bleef open om zo de supermarkten te kunnen ontlasten. Tuurlk!
  Ik zou dolgraag naar de stad (Rotterdam) willen. Sinds februari ben ik er niet meer geweest, maar ik kijk wel uit…
  Ben ik toch benieuwd naar je uitzondering.

 4. Ze zijn ondertussen ook gesloten, ik zie wel meer dingen die eigenlijk niet kunnen, maar ja, iedereen probeert toch een beetje inkomen veilig te stellen. Maar je hebt gelijk, als er geen klanten gebruik van willen maken gaat het vanzelf wel over.

 5. Ik sluit me hier van harte bij aan, Sjoerd, zo lang iedereen de randjes van de maatregelen blijft opzoeken, komen we er niet.
  Eigenlijk is elke bewuste overtreding een dikke middelvinger naar de zorg. En dat is zo verdomd onverdiend!

  Mooi is dat, nu ik ons geheime bezoek heb ontrafeld, kom jij er met één … 😉

 6. Hier in het dorp zijn alleen een super en een bakker, de andere winkeltjes zijn toeristenzaakjes die alleen in het vakantieseizoen open zijn . De super en de bakker zijn uiteraard wel open.

 7. Frank103

  De Hema hier op het dorp verkoopt vooral gebak, de rest van de winkel is ook eenvoudig te blokkeren voor publiek. Ik heb er daarom wel een beeld bij dat die open blijft. De Bruna en Primera zijn ook open voor het post nl agentschap, die hebben de rest van de winkel ook afgezet. Het is dan het publiek dat toch de andere producten wil kopen en de discussie aangaat met het (minderjarige) winkelpersoneel, dat moet je niet willen! Wij blijven zoveel mogelijk thuis, het gaat om het bestrijden van het coronavirus!

 8. marjolijn1

  Sommige zaken zijn van de zotte.
  Maar ook aan de regelmakers schort het, nu ze in tweede instantie moeten bijstellen, zodat mensen ook niet in de verleiding kunnen komen.
  Afspraken en regels moeten duidelijk zijn.

 9. ik zei gisteren nog, ik ben iemand die zijn haar nog niet kamt, en nu sta ik daar met mijn oude krultang om wat model te krijgen
  ik hou me aan de regels tot nu toe, ik ben ook al sinds maart niet meer in maastricht geweest, ik mis het wel……………
  -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.