Beweging
Beweging

Beweging

bVision & Photography

De opdracht in ons fotoclubje op facebook was het maken van een foto waar beweging in te zien is. En wel tegen een stilstaande achtergrond. Dus niet het meetrekken van de camera maar net andersom. Nu was het de afgelopen twee weken eigenlijk geen weer voor mij om naar buiten te gaan, maar goed, toch gisteren maar de moed verzameld om er even op uit te trekken. Uiteraard ben ik aan mijn stand verplicht om er dan zeker ene te maken waar een auto opstaat, en daarna voor sommige kijkers van dit blog ene met iets wat op een voorbij razende trein lijkt. Helaas rijden er op zondag niet zoveel treinen, dus moest ik uiteraard eerst een half uur wachten op de volgende trein, want de eerste reed net voor mijn neus voorbij toen ik aankwam… Trouwens ook op de stadsautoweg was het rustig. Op de Baileybrug waar ik stond was het drukker met voetgangers dan dat er auto’s onderdoor reden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Kakel

  Voor treinfoto’s heb ik een zwak. Misschien omdat mijn broer (opleider)machinist is?
  Ik vind het KNAP dat je deze fotoresultaten hebt gemaakt. Of gecreëerd, dat weet ik nooit zo goed bij jou (-: Volgens mij is er geen auto…
  Ik zou alleen wat vage vegen of de achterlichten vastleggen *proest.* Ach, je kan je eigen gebrek maar kennen.
  Oh wee als je fotoclub niet tevreden is!

 2. logbankje

  Toch dapper van je om je opdracht uit te voeren, ondanks het mindere weer.
  Vind de beide foto’s wel goed gelukt, zeker als je een half uur geduld moest opbrengen voor de trein.

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Goede morgen Sjoerd, mooie foto’s, allebei voldoen ze prima aan de opdracht die je kreeg. De bweging zit er uitstekend in. Zelf vind ik de treinfoto het mooiste. Ik wens je een fijne maandag toe.

 4. Raar eigenlijk, dat gisteren is gebleken dat de wegen zo stil waren.. Ik heb geen idee zelf want wij waren gewoon thuis. Ik vind de foto met de trein de mooiste van de twee, zal alles met kleuren te maken hebben denk ik. 😀

  X

 5. Ja, zoals je op mijn blog kon zien was ik de enige automobilist op de autoweg Zaterdag. De lockdown begint nu wel zichtbaar te zijn. Normaal is het op die weg op zaterdag behoorlijk druk.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.