Bijna vergeten spanning in Delfstrahuizen
Bijna vergeten spanning in Delfstrahuizen

Bijna vergeten spanning in Delfstrahuizen

bVision & Photography

Het mooie oude trafohuisje van vandaag is op de foto gezet door Di Mario van het weblog Di Mario.info. Een hele vreemde vorm waardoor ik denk dat er later een stukje is bijgebouwd. Ik kreeg het met de volgende omschrijving:
Het is niet altijd slim om een foto te nemen en dan bijna een jaar later pas de foto op te sturen. Want dan herken je veel minder. Als je dan denkt slim te zijn om het adres op de foto te zetten en die klopt niet, dan loop je helemaal te zoeken. Gelukkig heb ik het gevonden. De foto werd genomen op de Kampen in Delfstrahuizen (De Friese Meren).
Ik dus blij dat Di Mario het toch nog heeft weten te achterhalen. Delfstrahuizen ligt in de buurt van Lemmer, maar dan aan het Tjeukemeer.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. Kakel

    Een prachtig huisje! De stenen verschillen van kleur dus een gedeelte kan er inderdaad aan zijn gebouwd.
    Vandaag gefietst. Als ik bij elk trafohuisje onderweg dat ik zag was gestopt om een foto te maken, was ik nu nog niet thuis…
    Voorjaarsgroet!

  2. Frank103

    Het gaat de goede kant op met de trafohuisjes, na die mooie van vorige week nu al weer zo’n leuke! Ik zal dat huisje dat ik vorige week op de foto had gezet maar een tijdje vergeten!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.