Street Art – Douve Weijen
Street Art – Douve Weijen

Street Art – Douve Weijen

Heerlen – Douve Weijen – Amber DelaHaye

bVision & Photography

De muurschildering die u hier ziet is gemaakt op een pin automaat van de SNS bank in de wijk Douve Weijen in Heerlen. Als je je hier omdraait zie je de tweelingboom van gisteren.
Mensen uit de omgeving konden kiezen welk (studio)ontwerp van Amber Delahaye hier geplaatst zou worden. De buurt heeft gekozen voor een modern ontwerp in een moderne omgeving. Met uiteraard aangepaste kleuren m.b.t. de functie van het gebouwtje. Wat mij betreft mag dit op meer van dit soort betonnen of stalen gebouwtjes gebeuren. Waarbij ik een uitzondering maak voor gebouwen of trafohuisjes met een historische of architectonische waarde.

Amber Delahaye Illustratie is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, muurschilderingen en illustraties voor particulieren en kleine bedrijven die graag iets bijzonders willen uit een creatieve hand. Geboortekaartjes, logo’s, posters of iets gaafs op je muur (art-prints of een complete muurschildering)… het kan allemaal. Mét een kunstzinnig randje. Je kunt Amber bereiken in het House of Colors aan de Huskensweg 17B, 6412 SB Heerlen of via Mail: info@amberdelahaye.com

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. logbankje

  Je zou juist een extra wandeling naar de pin automaat gaan maken, ziet er heel vrolijk en fris uit.
  Zelfs een overvaller laat daar van stek gaan, hoop ik. Hans

  @ ik heb niks met fastfood, daar zit niets niet goeds in.
  Loop hier ook wel de troep op te ruimen dat men onder het rijden uit het autoraampje kiepert.

 2. Ria van Felius

  Natuurlijk is het leuk om saaie muren op te vrolijken al moet het ook weer niet de overhand krijgen, zolang ze er netjes gemetseld uit zien vind ik dat altijd nog het beste. Deze pin automaat is er wel mee opgevrolijkt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.