Expositie van Bekend met Talent in het maankwartier Heerlen
Expositie van Bekend met Talent in het maankwartier Heerlen

Expositie van Bekend met Talent in het maankwartier Heerlen

bVision & Photography

In het weekend hebben we een Expositie ingericht in het Maankwartier in Heerlen. Op maanplein 15 hebben we in plaats van binnen gluren bij de buren een expositie op de ramen gemaakt. Niet moeilijk doen maar met grote posters op de ramen kunnen mensen al van afstand zien waar we ons mee bezighouden en welke creatieve zaken er al voorbij zijn gekomen in de afgelopen maanden. De meeste workshops komen hier aan bod. Het idee om het op deze wijze te presenteren kwam van Amber van Amber Delahaye Illustratie. Samen met een hele fijne groep mensen is dit op relatief korte tijd opgezet en naar mijn idee een vooruitgang voor het Maankwartier. Bekend met Talent bestaat uit creatieve makers met verschillende disciplines en van (zeer) jong tot oud. Uiteraard zijn er ook enkele werken mij te zien, maar het gaat uiteraard om de presentatie van de hele groep. We hebben met ons enthousiasme al meerdere malen de media gehaald. Een positieve inbreng in De positieve stad.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. logbankje

    Dat is zeker een positieve bijdrage, daar moet de bezoeker positief van worden.
    en ook leuk is dat je eigen werk aanwezig is. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  2. Goede morgen Sjoerd, wat geweldig dat iedereen nu kan genieten van de dingen die jij en je medeartiesten maken. Ik wens jullie veel succes met deze tentoonstelling.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.