Spanning op de speelweide
Spanning op de speelweide

Spanning op de speelweide

Bovenstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Het bovenstaande trafohuisje ligt in de wijk Mariagewanden(vroeger de Steenberg genoemd), op een speelweide voor kinderen. Het was een vies, wit verwaarloosd trafohuisje, en het was niet echt gezellig daar. De buurtvereniging SCHOPLA, vond het ook geen huisje dat paste bij de speelweide en dacht een oplossing te hebben gevonden in het beschilderen van het huisje. Amber van Amber Delahaye Illustratie werd bereid gevonden om hieraan mee te werken en aan haar de taak om samen met de buurtbewoners te bepalen hoe het eruit zou gaan zien. Geschiedenis, toekomst, groen en kleurrijk, een kleurwedstrijd voor de kinderen, alles bepaalde wat het eindresultaat zou worden. Maar eerst de basis, het witte huisje (Foto 1) kreeg een antracietkleurige grondlaag (foto 2), het zag er meteen al beter en verzorgder uit. Daarna werd de basistekening(foto 3) aangebracht, ieder muur kreeg een apart seizoen. En dan uiteraard het eindresultaat in de vier volgende foto’s.
Mijn dank gaat uit naar Amber van Amber Delahaye Illustratie die het goed vond dat ik tijdens haar werkzaamheden foto’s kon maken

Lente

bVision & Photography

Zomer

bVision & Photography

Herfst

bVision & Photography

Winter

bVision & Photography

19 Comments

  1. logbankje

    Het trafohuisje heeft een positieve metamorfose ondergaan.
    Ze mogen hier ook wel een keertje een aantal trafohuisjes zo opknappen. Hans

    @ zo, Henk heeft er een plezier ritje van gemaakt met de meiden, helemaal naar het zuiden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.