Ik voel me zo verdomd alleen…
Ik voel me zo verdomd alleen…

Ik voel me zo verdomd alleen…

Maar wat is het toch mooi buiten, al leek het gisteren even op “het is weer voorbij die mooie zomer”. Het begint weer te lijken op het weer zoals ik me dat van vroeger herinner. Paar dagen zon, een paar regenbuien en dan hopelijk weer een paar dagen zon.
De titel slaat uiteraard alleen op die klaproos.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. logbankje

  Een eenzame klaproos, hier in de berm staan hele kuddes.
  Hier geen sprake van het einde van de zomer. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Frank103

  Sfeervolle foto!
  Hier gaat het vanavond laat pas regenen, hier aan de kust valt minder neerslag dan bij jou in Limburg. Maar het is hier ook in de zomer minder warm en in de winter minder koud, dankzij de zee op 10 kilometer afstand.

 3. Noortje

  N.a.v. een reactie van Hans op een postje van mij waarop een foto van het varken voor de slagerij in Nuth staat op jouw blog gekomen. Jouw foto is natuurlijk heel wat beter dan die van mij.
  Trouwens jouw blog is helemaal de moeite waard

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.