Spanning aan de Havenweg in Harlingen
Spanning aan de Havenweg in Harlingen

Spanning aan de Havenweg in Harlingen

En Bertie van haar weblog Bertiebo, op fonteinenjacht, gaat nog even verder in Harlingen, langs de Havenweg vindt ze het volgende bouwwerk. Dit trafohuisje is voor mij interessant, want ik weet niet wat het doel van die twee bankjes is. Heeft dat een doel voor de distributie of is het alleen maar als versiering aangebracht en is het leuk dat er iemand op kan gaan zitten… Ik heb dit nog nergens anders gezien. Zo blijft het spannend. Jammer dat dit soort huisjes vaak zo vervuild worden, want vele van deze trafohuisjes hebben vaak een architectonische waarde.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 reacties

  1. Menigeen ziet de architectonische waarde er niet in, vrees ik. En ach, zo’n anoniem gebouw waar niemand woont, dat mag je dan blijkbaar ook gewoon bekladden en beplakken … Te triest voor woorden.
    Die bankjes kunnen misschien dienen als leugenbankjes voor de lokale ouderen.

  2. Goede morgen Sjoerd, waar die bankjes voor zijn zou ik niet weten, komt er misschien lucht door naar binnen of naar buiten als het te warm is? Of zijn die groene vlakken geen roosters? Op de foto kan ik het niet goed zien. Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.