Ansichtkaarten
Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

bVision & Photography

Als afsluiting van het seizoen van de creatieve makers bij Bekend met Talent, zijn er van diversen onderwerpen tijdens de wekelijkse donderdagavond sessies voor de creatieve makers van de geproduceerde kunstwerken een aantal postkaarten gemaakt. Zo ook van een van mijn ontwerpen. Onze jongste deelnemer Marta, 8 jaar vlgs mij, en dochtertje van een andere maker, heeft op zo’n avond een poedeltje gemaakt met sinaasappelpootjes. Op de onderste foto staan een aantal ontwerpen. De uitreiking van de kaarten hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd met een rondgang door Heerlen, waar we bij verschillende winkeliers een aantal kaarten verspreid hebben om uit te geven (of te sparen). En we zelf uiteraard ook kaarten geruild hebben (op de foto boven staan buiten mezelf, Cassandra en Amber kaarten te ruilen).
U ziet hier de term creatieve maker i.p.v. kunstenaar. Dit is bewust gedaan om het verschil tussen het beroep kunstenaar en het doel van de donderdagavond groep, creatief bezig zijn met iets anders. uit elkaar te houden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. logbankje

    Wat leuk dan jongere zich ook aangesproken worden door de kaarten en hun talenten gaan gebruiken.
    Goed voorbeeld doet goed volgen.
    Je lijkt wel een BN’er die kaartjes met handtekeningen uitdeelt. Hans

    @ dank voor de beterschap wensen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: