Gevalletje waterschade – nakomertje
Gevalletje waterschade – nakomertje

Gevalletje waterschade – nakomertje

En dan ga je beginnen met reparaties en dan komt iets boven water waar je totaal geen rekening mee hebt gehouden. Alles was drooggemaakt, maar niemand had in de gaten dat deze koffer niet waterdicht was, hoog stond, maar helaas tot de rand gevuld met water. Deze accuschroefboormachine kan dus gewoon linea recta naar het milieupark van de RD4. Meteen alle andere koffer machines nagekeken die daar onder stonden en daar was gelukkig niets mee aan de hand. (pffft!)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, dus toch nog onverwachte schade van het water bij jullie. Je moet maar denken dat het veel erger had kunnen zijn. Trouwens valt dit soort zaken wel onder de verzekering vraag ik me af. Moet je bij dergelijke calamiteiten niet ergens anders aankloppen? Ik zou het niet weten, want gelukkig heb ik zoiets nooit gehad. Ik wens je toch een prettige dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.