Prullenbak
Prullenbak

Prullenbak

En dan kom je thuis met een foto waar ook een prullenbak opstaat. Niet de bedoeling van de foto, maar passend in een wat groter geheel. En dan zie je bij uitvergroten dat er iets inzit. Een geel gevaarte hebben ze erachter ingezet. Dan wordt ik pas nieuwsgierig, wat is dat nou weer. Na een zoektocht op het internet ben ik er uiteindelijk achter gekomen. Het blijkt een proef te zijn of ze met deze apparaatjes de vulgraad van een prullenbak kunnen meten en op deze manier bepalen wanneer deze geleegd moet worden. Oftewel zelfs het leegmaken van de prullenbak wordt geautomatiseerd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. logbankje

  Er is wat voor te zeggen, zo hoeft niet het gemeente autootje bij elke afvalbak te stoppen.
  Naast een pratende, nu ook een meldende afvalbak, wat is de volgende stap? Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Een proef, dus of het werkt moet nog blijken. Het blijft vervelend dat dit soort dingen nodig zijn omdat mensen blijkbaar niet snappen dat dat ook een prullenbak wel eens vol kan zijn en je dán je rommel even bij je moet steken tot thuis.

 3. Frank103

  Ergens wel een goed idee! Hier worden de vuilnisbakken pas geleegd als ze al een tijd vol zijn, zodat het publiek de rommel naast de vuilnisbak smijt. Dat geeft een bende, het zou mooi zujn als je dat kunt voorkomen.

 4. Goede morgen Sjoerd, ik heb nog nooit in een prullenbak zoiets gezien. Ach weer iets dat automatisch zal moeten. Een buurmeisje hier, had een paar jaar als zomerbaantje de prullenbakken legen als die vol waren en er een nieuwe vuilniszak in hangen. Dat deed ze op de fiets met aanhangertje. In het dorp en op de strandweg. Ik wens je een fijne maandag toe

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.