Murals Parkstad: Heerlen Auroraflat
Murals Parkstad: Heerlen Auroraflat

Murals Parkstad: Heerlen Auroraflat

bVision & Photography

Gelegen in de Heerlense GMS wijk, de wijk achter het spoor, vinden we de Auroraflat. Een flat met een bedenkelijke reputatie. Hangjongeren, drugsgebruik, intimidatie waren daar de oorzaak van. De flat krijgt een opknapbeurt en wordt voorzien van de grootste mural van Europa. Beiden moeten er voor gaan zorgen dat het weer een gebouw met aanzien wordt. Met 228 appartementen geen geringe klus. Het kunstenaarscollectief Boa Mistura uit Madrid heeft een appartement betrokken in de flat en is samen met de bewoners aan de slag gegaan om er van de buitenkant iets mooist van te maken. Het is nog lang niet af, maar een sneakpreview moet kunnen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. John

    Hopelijk helpt het een beetje om de boel weer op te trekken op deze manier. In Goes was ook zo’n plek, en daar duurde het jaren en allerlei projecten vooraleer het beter werd. De kleuren zijn geweldig.

  2. dit is zeker iets dat gezien mag worden, leuk iniatief, en de kleuren zijn echt mooi, moet kunnen
    ps:Toen ik gisteren op het werk hoorde van die murals in de buurt, ben ik onmiddelijk gaan kijken, en ik was zeer blij met die zonnebloemen, maar er was nog veel werk, als het af is, ga ik nog eens kijken
    -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.