Fly Away
Fly Away

Fly Away

Wat de titel te maken heeft met de foto is mij ook een raadsel. Voor mij zijn het herinneringen aan een voorbij werkzaam leven. De koeltoren op de achtergrond behoort bij de Energiecentrale op het Chemelot terrein, daar waar ik menig uurtje heb doorgebracht, terwijl de brug op de voorgrond deel uitmaakt van de Fly-Over-de-A2 bij Geleen. De laatste was veel te laat gemaakt en het ontbreken daarvan heeft ook voor menig uurtje in de file betekend. En als je dan de foto bekijkt denk je eigenlijk wat een rust. En dat terwijl aan alle kanten onzichtbaar verkeer met een snelheid van op dit moment 100 km/h voorbij trekt…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. logbankje

    De weg en koeltoren lijken wel op elkaar te zijn afgestemd. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.