Spanning in Epen
Spanning in Epen

Spanning in Epen

bVision & Photography

Laatst kreeg ik een mailtje van Inge van het Schrijfsels van mij blog, met de volgende tekst:
Hai Sjoerd,
Vandaag gingen we een rondje fietsen. Tussen Epen en Sippenaeken zag ik dit trafohuisje. Het staat wellicht al in je verzameling? Groetjes, Inge.
Nou, het stond nog niet in mijn verzameling, maar in eerste instantie kon ik het ook nergens vinden Wel drie andere huisjes. Er zijn vele wegen van Epen naar Sippenaeken, wat overigens in België ligt. Maar, ik heb het gevonden, aan de Kuttingerweg in Epen. Dat is de weg van Epen, naar Kuttingen (België). Ik kan er ook niets aan doen dat het plaatsje zo heet. Het trafohuisje staat overigens nog net op Nederlands grondgebied.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Een mooi eenvoudig huisje. Als het niet wit geschilderd was, zou je er mogelijk zo aan voorbij fietsen zonder het te zien.
    Je titel luidt dan wel ‘Spanning in Epen’, maar afgaand op de berichten is het in Hoensbroek ook nogal spannend momenteel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.