Spanning op de Nieuwe Keizersgracht
Spanning op de Nieuwe Keizersgracht

Spanning op de Nieuwe Keizersgracht

bVision & Photography

We laten eerst Bertie van haar weblog Bertiebo aan het woord:
We waren in Amsterdam om het Nationaal Holocaust Namenmonument te zien. En vlak ernaast was dit trafohuisje. Strictly business staat er op. Na het monument was ik zo onder de indruk dat ik geen foto meer gemaakt zou hebben. Maar ik zag het huisje eerder, dus bij deze.
Nou ik kan me er iets bij voorstellen dat Nationaal Holocaust Namenmonument is onlangs geopend, maar schijnt zeker een bezoek waard te zijn.(laatste foto) Maar het trafohuisje en zeker wat ernaast staat mag er zeker zijn. Mooi ie het naar binnen gewerkte stalen kozijn. Apart is het pissoir, die vindt je hier nergens meer. Vroeger stonden er hier in het centrum geloof ik twee. Maar nu is niets hier meer openbaar.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. nachtbrakert

    De pissoir heet een krul en er zijn nog zeker 29 andere krullen in Amsterdam. Ze worden minimaal 1 keer per dag schoongemaakt en de meest vieze urinoira zelfs twee keer per dag.

  2. Zo’n pissoir heet hier een krul, we hebben er nog eentje. Ik heb ooit horen vertellen dat het eigenlijk ene van de duurste kleine monumentjes is. Er komt namelijk twee of drie keer een bedrijf wat hem schoonmaakt, reken maar uit.:-)

  3. Goede morgen Sjoerd, dat huisje mwa niets om te bewonderen, maar de ‘krul’ ernaast zal ook niet veel meer te zien zijn in Amsterdam of wel soms?. Aan de Keizersgracht stond mijn HBO school daar ben ik jaren elke weekdag naartoe gefietst lang geleden . Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.