Het windert in Gebrook.
Het windert in Gebrook.

Het windert in Gebrook.

“hey jongens stop een pizzeria”. Zo zou het verhaal kunnen zijn. Maar helaas het was gisteren alweer prijs hieronder aan de berg. Wind, regen en slecht zicht was de oorzaak dat iemand vanaf de zijweg onze voorrangsstraat in draaide. Een chauffeur van een aankomende auto die de berg afkwam, trapte nog vol op de rem, maar verloor de macht over het stuur, raakte de voorligger en samen namen ze de bestelbus van de pizzeria en de pizzeria te grazen. Gelukkig geen gewonden deze keer, maar de materiele schade was niet gering… Iedereen kon hier gisterochtend ook slingerend langs alle PMD zakken rijden. De wind had ervoor gezorgd dat alle netjes buiten geplaatste zakken met plastic vrij door de lucht gingen. en sommige ook hun inhoud verloren. Nee, netjes zag dat er ook niet uit…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.