ENNE 2022
ENNE 2022

ENNE 2022

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Heerlen heeft ook een stadsboekje. Om murals te ontdekken en Heerlen als stad te proeven. Naast een landkaart van heerlen waarop de in het boekje genoemde murals zijn te vinden (een korte en lange muraltour), staat het boekje vol met wetenswaardigheden over Heerlen en de diverse tuupen die daar wonen. Uiteraard komen af en toe ook wel eens wat Heerlense uitdrukkingen naar boven zoals “Tuup”, “Adié wa” of “Hoie hè”, maar voor de rest blijft het beschaafd. Om alle murals te vinden moet je ook de diverse jaargangen in je bezit hebben, want er komen en gaan ook murals. Dat gaan gaat vaak gepaard met sloop, ook daar is Heerlen goed in. Maar voor iemand die echt eens murals in Heerlen wil zien, moet de aanschaf van dit boekje overwegen. En voor de 6.95 Euro die het kost heb je dan veel plezier. Het idee, het maken en de uitgifte is een idee van Sanne Gijsberts en Lian Moonen. Hendig sjiek wa…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.