Geboosterd
Geboosterd

Geboosterd

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Eigenlijk was ik nog niet aan de beurt, ik had pas voor volgende week een afspraak staan voor een boosterprik, maar niet geschoten is altijd mis. Mijn vrouw moest gisteren voor de booster gaan, dus ik dacht ik zal ook maar eens kijken of ik wellicht ook gisteren mee kon slippen. Eerst nog even snel alle papieren ingevuld en op naar de Rodahal in Kerkrade. Daar aangekomen werd de grond meteen onder mijn voeten weggemaaid met borden zonder afspraak geen vaccinatie, en het was al erg druk daar. Maar toch maar gewoon meegegaan en gevraagd of het kon. Eigenlijk niet, maar toch. Degene die erover moest beslissen bleek een achterbuurvrouw te zijn, niet dat we elkaar konden, er ligt nog een flink stuk voormalig rangeerterrein tussen, maar met wat moeite lukte het toch om de afspraak van volgende week om te zetten en kon ik meteen een spuitje halen. Wie niet waagt en niet vraagt…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Fijn dat je hem toch kreeg Sjoerd, ik heb de derde prik alweer een tijd binnen, het ziek zijn heeft op zo’n manier toch weer even een voordeeltje. Omdat door mijn ziekte mijn afweer slecht is, kreeg ik de booster al een tijdje terug. We kunnen nu in ieder geval veilig kerstfeest vieren.

 2. logbankje

  Niet geschoten is altijd mis.
  Verstandige beslissing van je, zo hoef je niet twee keer te rijden. Hans

  Ot. Heb een verzoekje voor je gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Rietepietz

  De afspraakbrief ligt hier al even op tafel, en daar blijft hij nog wel even. Van mij mag iedereen die haast heeft vóór. Ik was laat met vaccinatie , omdat ik er toen óók al heel erg over nagedacht heb.
  Ook nú denk ik heel erg na over het nut van de boosterprik.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.