Werk aan het spoor
Werk aan het spoor

Werk aan het spoor

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Voor de man die alles al heeft, had natuurlijk ook als titel hierboven kunnen staan. We hebben de kerstdagen uiteraard in kleine kring doorgebracht. Naast de kadootjes voor Jeslynn, was opa uiteraard ook bedacht. In tegenstelling met Sinterklaas, waar ik nooit wat van krijg, is de kerstman hier een stuk vrijgeviger. Ik kreeg een LEGO bouwdoos van 1271 stukjes. Het doet me een beetje denken aan het leggen van een puzzel. Dus als ik deze week per ongeluk eens wat vergeet te plaatsen weet u waardoor. Daarnaast kreeg ik ook nog een stuk gereedschap, voor het oplossen van een karwei op de “nog te doen lijst”.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. Frank103

  Op mijn blog heb ik een week geen bericht geplaatst, ik heb deze legodoos namelijk ook gekregen en een paar avonden heel ontspannend aan deze krokodil gebouwd. Lego gaat ook een grote stoomlok uitbrengen, staat op mijn lijstje voor kerst 2022.

 2. logbankje

  Een prachtige trein, speelgoed voor grote mensen met het kind nog in zich.
  Maar het blijf een uitdaging met LEGO. Hans

  Ot. Ondertussen begrijp je wel dat het voor Oma best wel eens afzien is.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Goede morgen Sjoerd, het zijn altijd vreemde dagen, kerst oud/nieuw en voor mij zitten daar ook nog de verjaardag van mijn kinderen tussenin. Jij kunt lekker met je trein aan de gang ik wens je er veel plezier mee.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.