Toon Hermans Huis Heerlen
Toon Hermans Huis Heerlen

Toon Hermans Huis Heerlen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Zo op het einde van het jaar zou je nog even sentimenteel worden. Terugblikken op alles wat er gebeurd is, alle coronaperikelen, alle anderen die door corona op de achtergrond zijn geraakt en op een andere wijze ziek waren. In Parkstad vinden we, net zoals ook in vele andere steden een Toon Hermans Huis. Het Toon Hermans Huis Parkstad is een bijzondere ontmoetingsplek voor iedereen, die direct of indirect met kanker krijgt te maken. Waar je met vragen terecht kunt, waar je altijd een luisterend oor vindt. En heel bijzonder, onze Toon luistert mee. Het huis ligt op de Bongerd in Heerlen, in een schitterend pand.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Frank103

    Mooiste rijmpje van Toon vind ik: wat heb je aan miljoenen Piet, als je poepen moet en je kan het niet.
    Als je gezondheid te wensen laat dan zijn bezittingen etc niet meer belangrijk.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.