Nieuw leven
Nieuw leven

Nieuw leven

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

het komt eraan, de nieuwe lente. Op mijn wandeling door de Brunssummerheide heb ik het gezien. Er piepen jonge sprietjes uit de grond. Die trekken zich nergens iets van aan, dat doet maar. Maar hier wordt ik weer vrolijk van, hier kan ik wat mee. De kleuren lachen me tegemoet. Hier moet ik eens wat vaker gaan wandelen. En verder uiteraard niemand vertellen waar ik was. Kijken mag, reageren mag, maar niet vertellen…
PS
-> Sinds zaterdagavond na eerst even testen met andere kleuren, de nieuwe huisstijl voor de rest van de winter bepaald.
-> De brug van vorige week donderdag was een brug in het schutterspark, bedoeld voor modelspoor-stoomtreinen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

25 Comments

  1. hanscke

    Ik zoek en kijk om mij heen, maar hier is nog weinig van nieuw leven te ontdekken. Maar ja, het is hier steeds grijs, jullie hebben vandaag zon gehad. toch geloof ik je, ooit komt het.

  2. Mooi toch speuren naar de eerste tekenen van een nieuwe lente. Zelf ben ik dus weer terug van weggeweest, nu eerst nog de boel weer opruimen, de eerste was is al gedraaid en hangt op. Misschien dat ik later op de dag de foto’s ga uitladen en daarmee een nieuw log maak, maar dat kan ook morgen pas zijn.

  3. Frank-103

    Gisteren hebben we in het woud van Castricum gelopen, erg fijn! Maar naast de Schotse hooglanders en de warme chocolademelk met slagroom heb ik weinig natuur gezien.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.