Plantjeswinkel
Plantjeswinkel

Plantjeswinkel

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

In het weekend hadden we een dag en een nacht onze kleindochter te logeren. Op mijn vraag wat we gingen doen had ze vorige week al gevraagd wanneer we weer eens naar de plantjeswinkel gingen. Op dat moment kon dat niet, maar nu alles weer open is kon ik me daar niet meer op beroepen. De plantjes winkel is voor haar even eruit, opa en oma kijken groen, gaan even naar het tuincafé, daar wordt wat gedronken en Jeslynn duikt de daar gelegen speeltoestellen in. Een win-win situatie. Daarbij komt dat ze zich een paar dagen al niet lekker voelde. Zowel op de heenweg alsook op de terugweg sliep ze nog even bij in de auto. Overigens is het in dat opzicht een heel makkelijk kind, ze slaapt graag bij ons en gaat vrijwillig naar boven en naar bed, en slaapt de hele nacht door.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

25 Comments

 1. hanscke

  Altijd fijn als een kleinkind aangeeft waar je ze een plezier mee doet.
  Ik heb weer een fotoboek gemaakt van de afgelopen zomer toen kleindochter uit verweggistan hier 14 dagen was. Ze is er zo blij mee. Ze wil komend jaar alle fietstochtjes wel weer doen.

 2. logbankje

  Een feestje om samen naar de plantjeswinkel te gaan, het kan weer dus doen.
  Een vrolijk uitstapje samen met Jeslynn.
  Ze heeft steeds mooier haar met haar prachtige krullen.

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Rietepietz

  De tuincentra worden inderdaad steeds meer een uitje, vooral voor kinderen. Mijn dochter werkt in zo’n tuincafe en ik duik daar ook regelmatig op om even een “ontbijtje”te nuttigen dat voor mij dan de lunch is.

 4. Kan mij indenken dat ze dit mooi vind want er is genieg te zien en een dagje echt struinen zonder tijdslot is ook veel gezelliger. Ben er ook wel graag en ook als kind was ik gek op alles wat ik zag. Mooie outlay heb je trouwens Sjoerd. Want zo is het ook in je blogs. Reizen naar onbekende stemmingen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.