Peugeot J7
Peugeot J7

Peugeot J7

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De oude verroeste Peugeot kwam Di Mario van het weblog Di Mario.info tegen in Amsterdam en stuurde me die met de opmerking dat deze wel een opknapbeurtje kon gebruiken. Het is een Peugeot J7, een kleine voorwiel-aangedreven bestelwagen, en is gemaakt tussen 1965 tot 1980. Er zijn er iets meer dan 330.000 van gemaakt. De opvolger va deze J7 is de J9. Van de J7 zijn verschillende uitvoeringen op de markt gebracht, deze, een kampeeruitvoering genoemd, een gesloten bestelwagen, een minibus, een pick-up en een pick-up met cabine. Allen met een benzine- of een dieselmotor. Of je deze auto nog op de weg tegenkomt is niet zeker, de APK is namelijk vorige maand verlopen.

  • Merk: Peugeot
  • Kenteken: DN-66-45
  • Type: J7 PZ20
  • Kleur: grijs
  • Bouwjaar: 1972
  • Aantal cilinders: 4
  • Vermogen 46 kW (62 pk)
  • Motorinhoud 1468 cc
  • Brandstof: LPG/Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Mooie wandelingen kun je daar maken, hier ook hoor maar in mijn eentje ga ik meestal niet erg ver. Nu heb ik net een half strand van mijn ramen afgehaald (een tikkie overdreven natuurlijk), gelukkig zal het meeste zand nog wel op het strand liggen. Maar ik kan weer goed naar buiten kijken. Een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.