VAN MALAISE NAAR POLONAISE!
VAN MALAISE NAAR POLONAISE!

VAN MALAISE NAAR POLONAISE!

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Een lach en een traan, en na toch wel een tijdje niets, gaat Limburg de komende dagen weer Carnaval vieren. Op de valreep mocht Amber Delahaye van Amber Delahaye Illustratie op verzoek van Heerlen Mijn Stad nog een poster ontwerpen, van malaise naar polonaise. Feest in heel Heerlen. Bijzonder mooi in beeld gebracht door Amber. Een kunstwerk om in te lijsten…
Meer info: Heerlen Mijn Stad

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. logbankje

  Een lach en een traan, dat is wel op zijn plaats, nu meer een lach dan een traan.
  Zo van: hey hello so you’re the greatest lover Dat wordt me het feestje wel… When I was Young. 🙂 Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Rietepietz

  De poster is mooi maar of polonaise nou wel zo verstandig is moeten we afwachten. Hoewel, als na het carnaval een ieder die de laatste maanden nog géén corona had het alsnog krijgt hebben we het uiteindelijk allemaal doorgemaakt én hebben we allemaal verse antistoffen. 😉

 3. Fijn voor de carnavalsvierders, na lange tijd mogen ze weer heerlijk ‘dweilen’ van cafe naar cafe zingen en plezier makend.. Het is ook een mooie poster geworden. Ik wens je een fijn carnavalsweekend toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.