Weekend London
Weekend London

Weekend London

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Nee, geen vakantie in London, maar hard werken om London in het weekend te bouwen met LEGO blokjes. Het waren maar 468 blokjes, dus in geen enkele relatie met de trein die ik laatst heb bebouwd, maar een leuk tussendoortje voor ik aan een echt grote klus begin (meer dan 3000 blokjes in opdracht). Maar even terug naar London. Een illustratie van de markantste gebouwen van London in een plaatje met LEGO. De National Gallery, Nelson’s Column, London Eye, Big Ben (the Elizabeth Tower) en Tower Bridge samengebracht in een mooi skyline. Vooral de Towerbridge was nodeloos ingewikkeld gemaakt, maar in goed enkele uren was het te doen. En af en toe met je vel tussen twee stukje vastzitten maakt het alleen maar spannender. Ik denk als je naar de kosten kijkt, dat ik geld verdient heb tegen degen die een avondje zijn gaan stappen met de karnaval. En ik heb er geen zware kop aan overgehouden.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

25 Comments

  1. Hee jullie hebben een nijlpaard! Wij hebben er twee, daar moet toch echt een band tussen ons liggen, eerst al allebei een zwarte kater gehad die Juultje heette, hoe vaak komt zoiets voor, en nu dit weer.

  2. Rietepietz

    Je eindconclusie zou wel eens kunnen kloppen. 😉 En nu maar hopen dat het nijlpaard er niet in een dolle bui doorheen stiert, daar is London te leuk voor.

  3. Gelukkig dat het nijlpaard netjes stil blijft staan, want als die over de brug wil zingen we met zijn allen : “London bridge is falling down” flauwekul hoor, je hebt weer een mooie prestatie met je lego geleverd. Even een vraagje, wat doe je met al die legobouwsels? Heb je daar en speciale kamer voor, of breek je ze weer af, wat ik zonde zou vinden. Ik wens je een fijne maandag toe.

    1. Ik heb in de gang een grote vitrinekast staan waar deze “verzamelstukken” in komen te staan. Als ik er afbreek, zoals de bouwsels van Jeslynn. Dan gaan de onderdelen in speciale ZIP-zakjes. De gebruiksaanwijzingen heb ik allemaal digitaal.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.