Ze zijn weer voorbij die mooie dagen
Ze zijn weer voorbij die mooie dagen

Ze zijn weer voorbij die mooie dagen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Limburg kan zijn wonden gaan likken, na een paar dagen Carnaval. Schoenkelen en de polonaise in de cafés en op straat. Vandaag is het puinruimen. Ik heb niet meegedaan in het feest gedruis en draag zelfs nog een mondkapje in de winkel. Maar het is over, de ballonnen kunnen weer de kast in, de feestneus de la in, en het paard weer op stal. Ondanks de oorlog die in de Oekraïne is losgebarsten, lieten niet veel zich daardoor tegenhouden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. hanscke

  Vroeger had ik de wens ooit eens mee mogen doen met carnaval. Die wens is er niet meer. Als je er niet mee opgegroeid bent schijnt het niet leuk te zijn. Ik denk dat het aantal besmettingen wel oploopt, maar door de milde vorm kan het waarschijnlijk weinig kwaad.

 2. Rietepietz

  Hier merken we niets van carnaval, hoewel ik wel begrijp dat m’n nu eindelijk weer eens carnaval wilde vieren hoop ik wel dat ze nog een klein beetje opgelet hebben.

 3. logbankje

  Het feest is over, maar na het zoet moet men ook het zuur tot zich nemen.
  Het was drukker in de feesttent dan in de kerk om een askruisje te halen. Hans

  @ Als voice over denk ik wel eens, hoe hou ik het allemaal bij elkaar.

 4. Er is altijd wel ergens een oorlog aan de gang, maar nu is het zo dichtbij dat we er meer aan denken. Vrolijke foto van die ballonnen ik ben niet met carnaval opgegroeid dus ik heb er helemaal niets mee. Van mij mogen de feestvierders heerlijk genieten van die drie dagen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.