Prachtig Krachtig
Prachtig Krachtig

Prachtig Krachtig

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Afgelopen vrijdag was ik in Heerlerheide, een stadsdeel van Heerlen. Daar werd de buiten expositie Prachtig Krachtig door Wethouder Adriane Keulen geopend. De expositie vertelt de verhalen van vrouwen met een beperking, wel of niet zichtbaar. De beperking wordt zichtbaar door de QR code te scannen, waarachter het verhaal zit van deze vrouwen. Op deze wijze wordt aandacht gevraagd voor vrouwen met een onzichtbare beperking. De foto’s op de borden van de expositie zijn gemaakt door Michel Kosmann, ook een creatieve maker, in dit geval van foto’s. De man op de foto linksonder in beeld… De verhalen zijn ook leesbaar op de website van Expositie.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.