Murals of toch niet

Murals of toch niet

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

De foto is gemaakt bij het transportbedrijf van Limpens in Elsloo. Je komt erlangs als je via de A2 naar Maastricht gaat. Aan de andere kant ligt het Chemelot Complex. Een Mural is het niet te noemen, maar ik vind het wel lovenswaardig dat op deze wijze een industrieel kunstwerk ontstaat, in plaats van een saaie staalconstructie. Limpens beschikt over 160 opslagsilo’s, verdeeld over drie siloparken, met een gezamenlijke capaciteit van 49304 m3. Daar kan dus heel wat in.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: