Tweede paasdag
Tweede paasdag

Tweede paasdag

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Vraag me niet wat we met een tweede paasdag moeten doen, moeten uiteraard niets, maar ik heb het idee dat de Ikea’s, de woonboulevards en de tuinwinkels op ons zitten te wachten. Stiekem willen ze ook nog auto’s verkopen. Ofwel trek de beurs, want het is tenslotte maar een keer voorjaar in het jaar. Nou ja, op u zitten ze te wachten dan… Wij wachten vanochtend op onze Jeslynn, want papa en mama moeten beiden werken. Och, als ze bij ons is hebben we er geen kind aan, en om met haar naar een woonwinkel te gaan, zie ik ook niet zitten. Mijn kinderen hadden er destijds ook een bloedhekel aan. En aan de andere kant, we hebben echt helemaal niets nodig. We maken het gewoon gezellig op ons eigen terras, een hapje een drankje, lekker wat eten en wellicht een wandeling om alles te laten indalen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Heel verstandig je hebt niets aan die drukte. Ik vergeet nooit dat ik jaaaaaaren terug hoorde dat het hier op de woonboulevard in Leiderdorp ook z\o druk is op tweede paasdag. Het jaar daarop dacht ik ga eens kijken of het echt zo druk is. Pffff dat was het en allen het kijken of het zo druk was kostte me een uur file ineen woonwijk 🙁

 2. logbankje

  Een verstandig besluit om zo tweede Paasdag door te komen.
  Sta je tenminste niet in de file of opgehoopt.
  Tijdens het wandelen was het hier niet echt druk. Hans

  Ot.Magic is het wel op het zendschip, soms spookt het zelfs.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Ik ben nog nooit tijdens zo’n ‘feestdag’ naar een meubelboulevard of een tuincentrum geweest. Daar ga ik wel op een ‘gewone’ dag naar toe wanneer we echt iets nodig hebben. Met dit lekker voorjaarsweer ben ik liever in de tuin of de natuur.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.