Spanning in Gasteren (2)
Spanning in Gasteren (2)

Spanning in Gasteren (2)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het is niet de eerste keer dat ik van verschillende mensen hetzelfde huisje toegestuurd krijg. In dit geval van Ferrara. Dat is ook niet vreemd, want inmiddels heb ik al meer dan 500 trafohuisjes op de site staan. En ach, zo vaak komt het ook niet voor, en als het huisje dan zo mooi is… In dit geval kreeg ik deze foto’s van Ferrara. ze schreef hierbij:
Voor dit huisje stapte ik in Gasteren (Drenthe) van de fiets. I.v.m. het metselwerk maakte ik twee foto’s. Het staat mooi tussen de bomen, duidelijk minder eenzaam dan het huisje in de Achterhoek.
Hartelijke Groet Ferrara

Gasteren is een karakteristiek brinkdorp op de Drentse zandgronden. Het wordt gekenmerkt door de vele Saksische boerderijen. In tegenstelling tot veel andere delen van Drenthe, heeft ook het landschap hier grotendeels de oorspronkelijke vorm behouden. En dat het een mooi trafohuisje is vond Jeanne van sjannesblog vier jaar geleden ook. Gelukkig staat het er nu nog even mooi bij.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. logbankje

    Het is een keurig trafohuisje, zonder graffiti is haast uniek te noemen.
    Het heeft gewoon een mooie industriële uitstraling. Hans

    @ Oma is wel gek met de mensen om haar heen.

  2. Mij valt het gelijk op dat het huisje zo klein als het is kennelijk twee regenpijpen nodig heeft om het regenwater af te voeren. Het metselwerk is mooi gevarieerd gemaakt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.