Mooi hè…
Mooi hè…

Mooi hè…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Zo, eindelijk weer een beetje rust in de tent. Het is maar niks al die vrije dagen. Moest ik nog werken ook. Met mijn vrouw naar de plantjeswinkel om wat kastplanten te scoren, naar een woonwarenhuis om onderstaande foto te maken, naar nog een woonwarenhuis om kastjes te scoren voor mijn zoon zijn kamer, ophangen hoort daar dan ook bij. Uiteraard ook nog voor de boodschappen naar de supermarkt, even naar ons buurland om te tanken. Een logeerdagje voor kleindochter, op virtuele huizenjacht met dochter. En dat allemaal zonder reclame te maken voor de een of andere winkel. Een hele kunst…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Frank-103

  Ik ben geen voorstander van plastische chirurgie zonder medische indicatie, veel Amerikaanse actrices hebben daar hun uiterlijk behoorlijk mee verpest. Ik zag laat René Zellweger op tv, die is gewoon eng!

 2. Dacht even dat je naar de plastisch chirurg was geweest.
  Maar ondanks het mooie welkoms gekapte steen bord was je bestemming heel ander. Hans

  Ot. Oma moest wel even streng optreden.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.