De Brandweer in mijn virtuele garage – OPC Krosnica Polen
De Brandweer in mijn virtuele garage – OPC Krosnica Polen

De Brandweer in mijn virtuele garage – OPC Krosnica Polen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Vandaag gaan we verder met het plaatsen van de derde brandweer auto van Emile, onze Leidse Glibber. Deze keer een Mercedes Benz, van de brandweer die gebruikt werd bij de vrijwillige brandweer van OPC Krosnica. Krosnica is gevestigd in de regio Opolskie in Polen. OPC op de zijkant staat voor Ochotnicza Straż Pożarna ofwel Vrijwillige brandweer. Mijn Pools is niet zo goed dat ik precies kan zeggen waarvoor deze wagen gebruikt is, maar aan de HD-pomp aan de voorkant te zien, kun je er aardig wat water mee spuiten.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.