Piep, krak, boink
Piep, krak, boink

Piep, krak, boink

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Piep, krak, boink waren zo ongeveer de geluiden die ons oude bed maakte gedurende de nacht. Nu was dat bed al een jaartje ouder net zoals wij en de matras uiteraard ook, maar hoe oud zag ik pas toen ik het bed uit elkaar aan het halen was. Een steunpunt in het midden was compleet afgebroken en meerdere plaatsen zat het geheel niet meer in elkaar. Van de lattenbodems waren houten dragers gebroken en een hing zelfs los. Dus tijd voor een nieuw, Beter Bed. Van de matrassen wisten we zelfs niet meer hoe oud ze waren, dus die dan ook maar vervangen. Deze week moest het gebeuren volgens de leverancier. Nu hebben we dus een houten bed, met lattenbodems op een stalen frame. En gezien onze leeftijd, keurig op hoogte gebracht door de monteurs van dat betere bed. Uiteraard voorzien van motoren die er snel een ziekenhuis bed van kunnen maken. Dat laatste ook alleen omdat die voor de helft van de prijs de deur uitgingen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Tja, bij de titel had ik even de neiging te zeggen”lig dan ook stil en niet zo te woelen” Maar inderdaad, ook bedden hebben niet het eeuwige leven, en zo’n mooi extra maakt het helemaal een feestje om naar bed te gaan.

  2. Wow jullie hebben dus een bed met motor, dat klinkt alsof je er ook een eindje in kunt gaan rijden 😉 Maar zonder flauwekul, het lijkt me een heerlijk bed ik wens jullie veel ‘bedplezier’ toe het ziet er in ieder geval ook nog eens mooi uit.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.