In de Karrek
In de Karrek

In de Karrek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Nee, ik vraag niet uit welk liedje de de titel van dit logje voorkomt, dat weet toch iedereen boven de zestig, en de rest kijkt maar op google. Ik plaats de foto omdat ik deze heb ingestuurd als opdracht voor een fotowedstrijd. Wel buiten mededinging… Wel vraag ik u om te kijken wat u opvalt aan deze foto, buiten dat hij in de mooiste boekwinkel van Europa gemaakt is, die van Harry Potter niet meegeteld. Eens even kijken of ikzelf wel aan de opdracht kan voldoen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. ‘In de Karrek’ dat ken ik nog wel, zei de dominee.
  Ik ken de opdracht wel niet, maar het is een knusse boekwinkel, met koffie in de kerk.
  Alle drie de factoren zitten in de foto, zelfs de mensen zijn zitten er ontspannen bij. Hans

 2. Tja, het lijkt duidelijk over koffie te gaan, dat het om een bibliotheek gaat is in ieder geval niet aan de foto te zien ( maar dat vertelde je) als je het gebouw niet kent, dat het ooit een kerk was is wél te zien. Maar ik ken de opdracht niet natuurlijk.

 3. Dit gezellige koffielokaal is beneden de boekenwinkel meen ik te weten en koffie liefhebbers kunnen na het winkelen hier een bakkie doen. Lekkere gebakjes hebben ze hier ook wel. Maastricht heeft goed nagedacht om verleden met heden te vermengen in deze mooie Dominicanenkerk. Maar wat je opdracht is dat weet ik ook niet. Wellicht vertel je dit weer in een ander logje.

 4. Als de kerk niet meer als kerk wordt gebruikt is dit een mooie oplossing
  En je maakte een mooie foto, maar ik weet niet wat de opdracht was, dus daarom zie ik niet of hij aan de opdracht voldoet.

 5. dit is in maastricht, ik ken deze, en ga hem zaterdag ook bezoeken
  Ik vind de foto mooi en goed, maar als ik echt een bieb moest fotograferen zou ik echt de boeken op foto zetten en op het eerste verdiep gaan staan en naar beneden trekken(is mijn mening)
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.