Virtuele garage: Kit-Car
Virtuele garage: Kit-Car

Virtuele garage: Kit-Car

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info stuurde me de foto’s toe van de bijgaande auto, voor de meeste van u zeker een onbekende wagen en voor mij nog meer. Ik weet dat het van origine een lelijke eend was, een 2CV6, maar door gebruik te maken van alles behalve het koetswerk en dat te vervangen dor een op maat gemaakte kit, kun je zo’n lelijke eend omtoveren tot een prachtige zwaan, nou ja, paarse zwaan. Ergerlijk vind ik het dat ik niet weet welke Kit-Car hiervoor gebruikt werd, of dat het een eigenbouw is, ook dat kan. Veel bekende merken hierin zijn o.a. Burton, Lomax, Le Patron, Göbel en nog vele andere. Ik hoop dat de eigenaar zich meldt…

  • Merk: Citroen
  • Kenteken: KN-06-HR
  • Type: 2CV6
  • Uitvoering: Cabriolet
  • Kleur: Paars
  • Bouwjaar: 1984
  • Aantal cilinders: 2
  • Motorinhoud: 602 cm3
  • Vermogen: 21 kW (29 pk)
  • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.