Yes, hij doet het weer…
Yes, hij doet het weer…

Yes, hij doet het weer…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

gisteren is een monteur van de firma die onze zonnepanelen heeft geleverd, onze omvormer komen vervangen door een nieuwe omvormer. Een iets ander en nieuwer type, maar dat mag de pret niet drukken. Moest de oude nog ingeregeld worden, de nieuwe doet het allemaal vanzelf. Aansluiten op de spanning, software downloaden en de rest gaat vanzelf. Plug en Play dus. Alleen voor de bewaking via het Wereld Wijde Web was nog een handmatige aktie nodig. Net gisteren regende het een aantal malen en is de opbrengst nog niet geweldig, maar alles doet het weer, en daar gaat het tenslotte om. Mijn smile was vanmiddag bijna even groot als bij die man van de reclame, die met een Fiatje panda het tankstation voorbij rijdt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.