Ford LTD
Ford LTD

Ford LTD

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De Ford LTD, hier op de foto gezet door Di Mario van het weblog Di Mario.info, is de naam van een reeks van auto’s geproduceerd door de Ford Motor Company van 1965 tot 1986. Het was de High End versie van de Ford modellen in Amerika en een van de grootste modellen die Ford heeft uitgebracht. Om dit aan te geven werd de naam van het eerste model LTD Galaxy. Het model door di Mario gefotografeerd was voorzien van de naam LTD Brougham en is uitgevoerd met een stevige V8 motor. Het is een echt slagschip waarbij je moeite hebt om die in een parkeergarage te stallen. Bij sommige garages zou ik echt eerst binnen gaan kijken of je wel door de eerste bocht komt…

  • Merk: Ford
  • Kenteken: 76-YB-23
  • Type: LTD
  • Uitvoering: Sedan
  • Kleur: Geel
  • Bouwjaar: 1976
  • Aantal cilinders: 8
  • Vermogen: 216kW/293 pk
  • Motorinhoud: 5800 cm3
  • Brandstof: Benzine/LPG

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.