Nieuws uit Houthem (2)
Nieuws uit Houthem (2)

Nieuws uit Houthem (2)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Wat een roestieke zondag moest worden liep een beetje uit de hand, maar dat krijg je als je dochter gaat verbouwen. We waren de hele zaterdag goed bezig geweest met slopen toen bleek dat een schoorsteen binnen die niet meer gebruikt werd enigszins onstabiel was geworden en dreigde om te vallen, dit was met stutten wel even op te vangen, maar hij moest toch in zijn geheel gesloopt worden. Daar zijn we dus zondag zolang aan bezig geweest tot we zeker waren dat dat gevaar geweken was. Bijna de hele dag dus, weg roestieke zondag. Maar aan de andere als je dan bij een kapelletje tegenover het huis op een bankje tussendoor even kunt bijkomen, hoef je niet te klagen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Verstandig de oude schoorsteen te verwijderen, het is me wel een klusje.
  Dan kun je dankbaar op het bankje zitten na afloop. Hans

  Ot. Een mooi compliment van je voor de GGOS.
  Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 2. hanscke

  Dus de Sint en Piet kunnen straks geen cadeautjes meer door de schoorsteen smijten, maar dat zou dus ook absoluut niet veilig zijn geweest. Als dit het uitzicht vanuit het huis is, is dat zeker niet verkeerd.

 3. Goede morgen Sjoerd, ik zou pas bij het kapelletje gaan zitten als de zon ook daar schijnt. Op het moment van de foto zit je op beide bankjes helemaal in de schaduw. Fijn dat de schoorsteen veilig is verwijderd, al was het natuurlijk een onvoorzien karweitje. Je dochter heeft geluk met zo’n handige pa.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: