Hallo Wien
Hallo Wien

Hallo Wien

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Hier in het zuiden vind je vind je niet zoveel mensen die meedoen aan Halloween. Maar toch trof ik bijgaand tafereel aan in Houthem, waar we het afgelopen weekend mijn dochter en vriend naartoe hebben verhuisd. Nu eerst weer even bijkomen en mijn eigen dagelijkse werkzaamheden maar weer eens oppakken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Ria van Felius

    Hier kleine dorpsfeestjes, het begint te komen eigenlijk, vroeger was dat nooit en mij doen ze er geen plezier mee. Nu al verhuisd en er moet nog een hoop gebeuren als ik het zo begrijp, maar ze zijn jong ….

  2. Goede morgen Sjoerd, nou nee ik zie hier helemaal niets Halloweenachtigs het hoort hier ook niet echt thuis, dat feest werd hier nooit gevierd en komt over de zee aanwaaien. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.