Ook dit is LEGO
Ook dit is LEGO

Ook dit is LEGO

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Lego is er voor iedereen en maakt geen onderscheid tussen leeftijd, gender of kleur. Zelfs gehandicapten in een rolstoel kun je er vinden. Wat ze vergeten erbij te zeggen is dat het alleen voor de “rijken” is. Het spul is poepie duur geworden de laatste jaren en de prijzen rijzen echt de pan uit. Zo kost de Millennium Falcon™ uit Star Wars™ maar liefst €849,99.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Vreemd genoeg vind Lego zélf niet dat het iets voor alle leeftijden is. Het nieuwe Legoland gebouw in Scheveningen is n.l. niét toegankelijk voor volwassenen wanneer die géén kinderen bij zich hebben. De waanzin ten top als ze dus wél spullen verkopen voor volwassenen.

  2. Dit soort bedragen is werkelijk niet normaal, het gaat tenslotte maar om speelgoed. Aafje zag een paar maand geleden een mooie aanbieding voor een paar sets Lego, die heeft ze meteen maar besteld voor de jongste kleinzoon. Heeft Sinterklaas.straks toch weer iets waar hij een goeie beurt mee kan maken. 🙂

  3. Frank103

    Mijn zoon heeft meerdere Star Wars lego ruimteschepen gekocht, er zijn meerdere series, de Millenium Falcon is er van 160 euro, ook bepaald niet goedkoop, en de dure van 850 euro. Van de dure serie is er ook een death star, imperial walker en een star destroyer. Die heeft mijn zoon gekocht, ruim 1 meter lang, 60 centimeter breed en hoog. Een enorm ding! Dan is de goedkopere serie een stuk verstandiger!

  4. Lego was nooit goedkoop, maar nu is het op den duur onbetaalbaar aan het worden. Ik heb even geleden de lego van mijn zoon allemaal bij hem thuis gebracht, nu is zijn dochter nog te jong, maar ze zal er over een paar jaar vast wel plezier mee hebben.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.