’t moet niet gekker worden
’t moet niet gekker worden

’t moet niet gekker worden

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Afgelopen weekend weer even wezen klussen bij mijn dochter en haar vriend. Samen schiet het aardig op en kijken we terug op een rustig maar effectief weekend. Daarnaast ben ik afgelopen week bezig geweest met een eigen project. In het halletje bij mijn dochter stond deze kast aan de muur geschroefd, ze vond deze niet mooi, en mijn vrouw zag het wel zitten om die bij ons on de hal te plaatsen. Na het losschroeven bleek deze kast al diverse reparaties te hebben gehad en al diverse schilderbeurten had ondergaan. Dus maar even verder gesloopt en helemaal geschuurd, en in de primer gezet. Twee lakbeurten verder is hij nu klaar om alle onderdelen die missen er weer op te zetten. In het midden komt de originele facet geslepen spiegel weer terug. En al hij klaar is moet deze uiteraard in de hal worden geplaatst. Maar daarvoor moet ook de met hout bedekte muur van de hal worden aangepast. Hoezo vervelen… de werkbriefjes liggen al klaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

  1. Pingback: De hal – bVision.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.