Achter het spoor
Achter het spoor

Achter het spoor

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Eigenlijk een vervolg op het blogje van maandag, het blijkt dat er meer foto’s gemaakt zijn op de voorstelling. Ze hebben zelf mij in beeld gekregen. Laat dat nou net iets zijn wat ik bijna niet van mezelf heb, foto’s. De maakstervan de foto’s plaatste deze op instagram, en dit is te zien als copyright op de foto’s.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

  1. Had de andere blog ook eerst gezien en gelezen dus weet ik ook wel wie je bent. Maar men vraagt tegenwoordig geen toestemming meer of je op de foto wil staan. Ze doen het gewoon maar wellicht kennen ze je niet. En anders money ervoor vragen want ik deelde eens een foto en moest er 225e voor neertellen terwijl het mijn intentie geeneens was want maakte de foto toen bij toeval dat deze er ook op stond. Gelukkig achteraf heb ik de foto kunnen verwijderen en kreeg ik wat geld terug.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.