Alweer Jeslynn
Alweer Jeslynn

Alweer Jeslynn

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Twee keer in een week Jeslynn is wat veel, maar als ze in het weekend haar zwemdiploma B haalt kan ik dat toch niet verzwijgen op mijn blog. Afgelopen zaterdag heeft ze eerst bij opa en oma uitgerust en daarna is ze met haar vader naar het zwembad gereden. Super toch.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

  1. Gefeliciteerd met je knappe kleindochter. Mijn dochter heeft A, B en C maar daarna geen behoefte aan meer diploma’s op dat gebied en van mij hoeft het ook niet, als ze maar behoorlijk kunnen zwemmen, mijn zoon is na één diploma gestopt met zwemmen, alleen in de vakantie zwemt hij nog maar hij kon het in ieder geval en dat vond ik het belangrijkste. Ik heb geen enkel diploma, maar ik ga twee keer in de week lekker baantjes zwemmen, het is nl de enige sport die ik leuk vind en een mens moet een beetje in beweging blijven.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.