In de virtuele garage: Mercedes Benz
In de virtuele garage: Mercedes Benz

In de virtuele garage: Mercedes Benz

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info stuurde me de foto’s van deze brandweerwagen. Volgens zijn schrijven stond de brandweerauto te pronken in het bos bij de voetbalvereniging. Er stonden er meer, maar deze Mercedes was toch wel de mooiste die erbij stond. Ik ben een liefhebber van auto’s, maar kan me weinig toepassingen bedenken voor zo’n auto. Hij staat geregistreerd als camper bij het RDW. Maar ik zie me er zelf nog niet mee op vakantie gaan.

 • Merk: Mercedes Benz
 • Kenteken: PM-01-28
 • Model: 710
 • Type: Oldtimer (Camper)
 • Kleur: Rood
 • Bouwjaar: 1967
 • Aantal cilinders: 6
 • Vermogen: 74 kW (100 pk)
 • Motorinhoud: 5675 cm3
 • Brandstof: Diesel
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Als je daarmee op vakantie gaat heb je genoeg ruimte denk ik het dichte deel kan het slaapdeel zijn en waar raampjes zitten kun je een bank en een tafeltje makkelijk kwijt. En je valt goed op onderweg, dat zeker.Een fijn weekend gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.